COLEGIUL TEHNIC

"GHEORGHE ASACHI" FOCŞANI

Simpozion interegional „Elevul VET în context internațional. Actualitate și perspective”

 

            Organizatorii simpozionului interregional „Elevul VET în context internațional. Actualitate și perspective” au plăcerea de a vă invita să participați la prima ediție a manifestării, ce se va desfășura la Focșani, în perioada 18-19 aprilie 2018.

            Scopul simpozionului constă în identificarea unor măsuri de dezvoltare şi aprofundare a interacțiunilor între educație, piața muncii şi inovare în școlile VET.

            Obiectivele  acestor interacțiuni sunt:

  • traducerea rezultatelor cercetării în produse şi servicii educaționale inovatoare, care pot stimula competitivitatea la nivel național și transnațional. Simpozionul va aborda atât provocările şi presiunile cu care se confruntă școlile VET în realizarea unor programe educaționale și de cercetare excelente, cât și noile posibilități de dezvoltare ale acestora.   De asemenea, importanță deosebită se acordă provocărilor la care este supus elevul VET în circumstanțele unei piețe a muncii aflată în continuă schimbare, atât la nivel național cât și  la nivel internațional.
  • încurajarea cadrelor didactice să contribuie la identificarea de soluţii pe termen scurt, mediu şi lung privind formarea elevului VET.
  • prezentarea realităţilor şi realizărilor altor unități educaționale recunoscute pentru experienţa şi succesul programelor implementate.

 

            Lucrările simpozionului se vor desfășura în cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani.

 

Vă aşteptăm cu drag !

 

Materialele necesare înscrierii le puteți descărca accesând link-urile de mai jos!

 

Invitație simpozion Acord Template Formular de înregistrare